BackScan | Fysiotherapie-Nijmegen.com

BackScan

Sneller de oorzaak van u  rugklachten vinden

De eerste stap is het scannen van uw rug met behulp van een BackScan®. Zo brengen we het probleemgebied in beeld en kunnen we gericht behandelen. Het bestrijden van uw rugprobleem begint bij de oorzaak van de pijn. We werken met een BackScan® in combinatie met een McKenzie Scan om de diagnose te stellen. Dit is tegelijkertijd de nulmeting. Tijdens de behandeling doen we een tussentijdse meting om te kijken of de therapie het gewenste effect heeft

Een BackScan® is een flexibel apparaat dat uw ruggenwervels analyseert. Deze BackScan® stuurt de beelden naar een computer, die er een animatie van maakt. Het resultaat lijkt op een röntgenfoto of MRI scan, maar er zijn wel wat verschillen. Zo laat de BackScan® geen spieren zien, maar enkel wervels. Daarnaast zijn specifieke problemen als weefselschade, hernia of artrose niet zichtbaar. Wel kan er gekeken worden of er voldoende ruimte is tussen uw wervels en of de wervels goed op elkaar staan. Het unieke van de BackScan® is dat we de functionele beweeglijkheid van uw wervelkolom in beeld brengen. Deze informatie gebruiken we voor uw behandelplan om zo uw rugklachten te verhelpen.

 

90% verzekerd

De BackScan duurt gemiddeld 30 minuten. Deze diagnosestelling zit in het verzekeringspakket van circa 90% van de mensen. Indien gewenst kunnen wij dit voor u controleren.

 

Wacht niet langer, boek direct een BackScan®

Vul het onderstaande formulier in en we nemen direct contact met u op om uw BackScan® in te plannen.

COPYRIGHT ©FY-FIT Fysiotherapie nijmegen 2013. ALL RIGHTS RESERVED.
privacyreglement
WEBSITE BY FysioMarketeers