Fysiotherapie aan huis | Fysiotherapie-Nijmegen.com

Fysiotherapie aan huis

Fysiotherapie lastig? Wij komen bij ú thuis!

aanbellen

 

Er zijn vele redenen te bedenken waarom u niet naar de fysiotherapeut zou kunnen komen; slecht ter been, net geopereerd, geen auto, onvoldoende tijd, slecht weer of vindt u het gewoonweg makkelijker? Geen probleem! Wij komen naar u, zonder extra kosten!

Om niet zelf naar de fysiotherapeut te hoeven, maar dat deze bij u thuis komt. Voor veel mensen zou dit erg gemakkelijk zijn. Vaak komt de fysiotherapeut echter enkel bij u thuis wanneer u hiervoor een verwijzing heeft gekregen van uw huisarts of specialist in het ziekenhuis. Deze krijgt u meestal enkel wanneer u net geopereerd bent of dusdanig slecht ter been, dat u lichamelijk niet in staat bent om bij de fysiotherapeut te komen.

 

Wij regelen de benodigde verwijzing

Maar wat wanneer u nu geen verwijzing heeft? U niet beschikt over een auto, slecht ter been bent en dat er sprake is van gladde of regenachtige weersomstandigheden. Een taxi is niet altijd de meest prettige oplossing en ook lukt het niet altijd om een familielid te vinden die u kan brengen en halen. Wij bieden u voor bovenstaande én andere problemen de meest makkelijke oplossing. Wij komen naar ú en zorgen voor een verwijzing indien dat nodig is!

 

U bepaalt wanneer

Wij komen bij u op een tijdstip welke u past. Ook in de avonduren.  We nemen een comfortabele behandeltafel mee en kunnen indien nodig oefenmaterialen meebrengen, zodat we u op dezelfde manier kunnen behandelen als dat we in de praktijk zouden doen. Net als in onze praktijk hanteren wij ruime behandeltijden. Daardoor hebben wij meer tijd voor de behandeling én voor u! Bij u thuis kunnen we u behandelen in een vertrouwde omgeving en hoeft u niet meer te wachten in de wachtkamer.

COPYRIGHT ©FY-FIT Fysiotherapie nijmegen 2013. ALL RIGHTS RESERVED.
privacyreglement
WEBSITE BY FysioMarketeers