Coach2Move | Fysiotherapie-Nijmegen.com

BLOG

Coach2Move

By LT | In Nieuws | on november 10, 2017

Wij zullen mee gaan doen aan een onderzoek van het Radboudumc Nijmegen om de behandeling door de fysiotherapeut te verbeteren. Het onderzoek betreft zeventigplussers die zelfstandig wonen, maar problemen hebben met bewegen. Ouderen hebben vaak te maken met verschillende aandoeningen en problemen, waardoor fysiotherapeuten moeten puzzelen om uit te zoeken wat ze moeten meten en behandelen om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Bent u 70 jaar of ouder en heeft u een verwijzing voor fysiotherapie of bent u op zoek naar een fysiotherapeut omdat u problemen hebt met het bewegen, of kent U een zeventigplusser die op zoek is naar een fysiotherapeut dan kunt u zich aanmelden voor een fysiotherapeutische behandeling bij Fy-fit Fysiotherapie Nijmegen. In het kader van het onderzoek zal er voorafgaand aan de fysiotherapeutische behandeling en na 3-, 6- en 12 maanden een onderzoeker van het Radboudumc bij U langs komen om in gesprek te gaan hoe het met u gaat. Er zullen ook enkele vragenlijsten en enkele testjes worden afgenomen. Elk bezoek zal maximaal een uur duren en kan bij u thuis plaatsvinden wanneer u dit fijn vindt. Er zal in overleg met u een afspraak worden gemaakt. Het zou heel fijn zijn als u uw medewerking wil verlenen!

Wanneer u verdere vragen heeft kunt u deze aan hen stellen, maar u kunt ook Ward Heij en Lieke Sweerts, de beide hoofdonderzoekers van het project, bellen of mailen. Zij zijn te bereiken via: 024 – 36 55 673 of via e-mail: ward.heij@radboudumc.nl of lieke.sweerts@radboudumc.nl.

Wij hopen dat u wilt helpen de fysiotherapie te verbeteren!

No Comments to "Coach2Move"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

COPYRIGHT ©FY-FIT Fysiotherapie nijmegen 2013. ALL RIGHTS RESERVED.
privacyreglement
WEBSITE BY FysioMarketeers